Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Danas prva prolećna "Kritična masa"

Prva prolećna akcija biciklista, "Kritična masa", biće održana danas, a svaki od učesnika dobiće po cvet da ukrasi bicikl, saopštila je danas Novosadska biciklistička inicijativa.

Odbojkaši Vojvodine bez finala

Odbojkaši Crvene zvezde prvi su finalisti plej-ofa Superlige Srbije, pošto su večeras u Novom Sadu, u trećoj utakmici polufinalne serije, savladali ekipu Vojvodine sa 3:2.

Vučević: Menadžeri problem u novosadskim JP

Godinama unazad problem u novosadskim javno-komunalnim preduzećima je menadžment i bojim se da svi oni koji se nađu na tim visokim pozicijama vrlo brzo zaborave na svoje obeveze, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Novosadski fakulteti smanjuju upisnu kvotu

Na inicijativu Odbora za obrazovanje i nauku pokrajinskog parlamenta, većina od 14 fakulteta Univerziteta u Novom Sadu moraće već ove godine da smanji kvotu za upis studenata, od pet do 10 odsto.

Spens uveo novi logo

Novo rukovodstvo Spensa promenilo je logo preduzeća, zato što, kako je za 021 izjavio direktor ovog preduzeća Borislav Rajkov, prethodni nije bio dovoljno uočljiv.

Praizvedba opere "Posljednji ljetni cvijet" na Dan SNP-a

Opera "Posljednji ljetni cvijet", kompozitora, dirigenta i reditelja Zorana Juranića, gosta iz Hrvatske, premijerno će biti izvedena u Srpskom narodnom pozorištu (SNP) u četvrtak, 28. marta, na dan tog najstarijeg domaćeg profesionalnog teatra.